Parterapi (Imagoterapi)

Hjärta

Kärleken är den starkaste transformerande kraften i universum. Låt den verka för Er i Er relation genom att bli varandras bästa coacher. Stöd vararandra, läk Era sår, återfinn/förstärk Er passion och Er vänskap. Låt Er kärleksrelation bli det mest helande verktyget i Era liv!


I en kärleksrelation väcks all vår längtan och all vår rädsla till liv. Kärleksrelationer aktiverar gamla sår för att ge oss en chans att finna nya lösningar. Genom att stanna upp i oss själva, lyssna till och förstå vår partner kan vi stödja varandra till att komma mer i kontakt med vårt sanna själv.

En parrelation kan vara det mest effektiva sättet att komma i kontakt med vår egen inre kärna. När vi lever från den kärnan värnar vi om oss själva, varandra och om vår planet.

Frid och omsorg, och därmed även fred, startar inom oss själva.

Ibland kan man som par behöva stöd för att se kärleken igen och komma vidare i ett låst läge. Samtal och kroppsliga övningar varvas. Ni får verktyg för att fortstätta arbeta på egen hand.

Här är jag bl.a. inspirerad av Gay och Kathlyn Hendricks, Harville Hendrix (grundaren av Imagoterapi), David Deida, samt John Gottman och hans ”Love lab” (se Lästips och länkar).

Jag har även kurser för par, Kärlekens Väg (läs mer!). Se även Aktuellt.